BHV Herhalingscursus

Bij 9093 Opleidingen bieden we de BHV Herhalingscursus aan om jouw veiligheidsvaardigheden up-to-date te houden. Met onze gerichte herhalingscursus kun je jouw BHV-certificering behouden en effectief blijven handelen bij calamiteiten. Garandeer de veiligheid van jouw medewerkers met onze BHV Herhalingscursus.

Boek direct een cursus

Carol Santos
Carol Santos
Read More
Ik heb mijn bhv certificaat in een dag afgerond in Breda. Thanks Lars voor de goede uitleg.
Klantenservice GlasNu
Klantenservice GlasNu
Read More
Wij hebben een heftruck cursus aangevraagd bij 9093 en werd heel snel geholpen. Binnen 1 dag hebben wij ons heftruck certificaten gehaald. Binnenkort een afspraak voor de bhv.
Fhael Mauro
Fhael Mauro
Read More
Zaterdag 15 april heb ik de heftruck cursus bijgewoond in Zevenhuizen. Illias heeft de theorie en praktijk duidelijk uitgelegd. Ik ben geslaagd met een ruim voldoende. Dankjewel Crew 9093 opleidingen!
Previous
Next

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ons team staat voor u klaar!

Google Reviews
5/5
Deze bedrijven gingen u voor:

Veelgestelde vragen:

Ja, volgens de Arbowet is elke werkgever verplicht om bedrijfshulpverlening te regelen binnen het bedrijf. Het aanstellen van één of meer bedrijfshulpverleners is verplicht om schade en letsel bij personen te beperken. De werkgever is verantwoordelijk voor het opvangen van eventuele ongevallen op het werk, brandbestrijding en het ontruimen van het pand. Deze verplichting geldt voor bedrijven met één of meerdere werknemers.

Onze BHV cursus is geschikt voor iedereen die zich binnen een organisatie wil ontwikkelen als bedrijfshulpverlener. Daarnaast is de cursus ook geschikt voor mensen die geïnteresseerd zijn in het verlenen van eerste hulp bij ongevallen.

Tijdens onze praktijkgerichte BHV cursus leiden we je op om effectief te handelen bij calamiteiten. Je leert belangrijke signalen herkennen, eerste hulp verlenen, reanimatie toepassen, beginnende branden blussen, panden evacueren en communiceren met professionele hulpdiensten.

De duur van onze BHV cursussen varieert afhankelijk van het type cursus dat je kiest. Als je nog geen BHV cursus hebt gevolgd, raden we je aan om de reguliere BHV training te volgen. Deze training duurt één dag, van 9:00 uur tot 15:00 uur. Als je al een BHV diploma hebt en je kennis en vaardigheden wilt opfrissen, is de BHV herhalingscursus ideaal voor jou. Deze training duurt slechts één dagdeel, zodat je maar een ochtend hoeft te investeren.

Het BHV certificaat is één jaar geldig. Hoewel bedrijfshulpverlening niet dagelijks nodig is, vervagen je kennis en vaardigheden snel. Om altijd adequate hulp te kunnen bieden, adviseren we om elk jaar een BHV cursus te volgen en je kennis up-to-date te houden.

Boek nu een opleiding voor uw medewerkers

Bent u op zoek naar een manier om de vaardigheden van uw medewerkers te verbeteren en tegelijkertijd te investeren in de toekomst van uw bedrijf? Wij bij 9093opleidingen.nl geloven in samenwerken met bedrijven om hen en hun medewerkers naar een hoger niveau te brengen.

BHV Avondcursus

€ 150,00 excl. BTW

BHV Ladies Only

Prijs op aanvraag

BHV Incompany

Prijs op aanvraag