EHBO Cursus

Bij 9093 Opleidingen bieden we ook EHBO-cursussen aan, waar je leert hoe je adequaat kunt handelen bij noodgevallen. Het hebben van goed opgeleide EHBO’ers is van vitaal belang om de veiligheid van medewerkers te waarborgen.

Boek direct een EHBO cursus

slawomir perchuc
slawomir perchuc
10/10 beste opleider van Nederland
Danielle Van Kranen
Danielle Van Kranen
Was een goede en waardevolle training! Ik raad het aan!
Danny Bouwhuis
Danny Bouwhuis
Zeer tevreden over de cursus!
Pasa Tilburg
Pasa Tilburg
Vandaag een weerbaarheidscursus gehad! Heel vriendelijk sfeer. Ik heb vandaag weer heel veel geleerd dankzij 9093 ik raad het iedereen zeker aan!
A B A
A B A
Gister aangemeld, vandaag BHV afgerond ✔️👍🏻
zakaria elb
zakaria elb
De BHV cursus was top!
Ha F
Ha F
BHV cursus gevolgd. Ik ben zeer tevreden over de cursus, zeer sympathieke docent. Zeker voor herhaling vatbaar!!
Harut Margaryan
Harut Margaryan
Code 95 verlenging hier gedaan. Goede service 👍

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het boeken van een BHV cursus? Ons team staat voor u klaar!

Google Reviews
5/5
Deze bedrijven gingen u voor:

Veelgestelde vragen over de EHBO cursus:

De EHBO-cursus staat open voor iedereen, ongeacht vooropleiding of ervaring.

Ja, na succesvolle afronding van de cursus ontvang je een EHBO-certificaat dat je bekwaamheid in het verlenen van eerste hulp aantoont.

Ja, we kunnen aangepaste EHBO-cursussen op locatie voor bedrijven organiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

De duur van onze cursussen varieert afhankelijk van het type cursus dat je kiest. Als je nog geen EHBO certificaat hebt, raden we je aan om de reguliere EHBO training te volgen. Deze training duurt één dag, van 9:00 uur tot 15:00 uur. Als je al een EHBO certificaat hebt en je kennis en vaardigheden wilt opfrissen, is de EHBO herhalingscursus ideaal voor jou. Deze training duurt slechts één dagdeel, zodat je maar een ochtend hoeft te investeren.

De cursus omvat instructies over het verlenen van eerste hulp bij ongelukken en noodgevallen, waaronder reanimatie, het behandelen van wonden, het herkennen van beroertes en meer om levens te redden en letsel te verzachten.

EHBO / EHBO Herhaling

€ 195,00 excl. BTW

EHBO Oranje Kruis

€ 995,00 excl. BTW

EHBO Incompany

Prijs op aanvraag

Boek nu een opleiding voor uw medewerkers

Bent u op zoek naar een manier om de vaardigheden van uw medewerkers te verbeteren en tegelijkertijd te investeren in de toekomst van uw bedrijf? Wij bij 9093opleidingen.nl geloven in samenwerken met bedrijven om hen en hun medewerkers naar een hoger niveau te brengen.