EPT Cursus

Bij 9093 Opleidingen kun je snel en efficiënt een EPT (Elektrische pallettruck) cursus volgen, waar je alle essentiële vaardigheden en kennis opdoet om veilig en bekwaam een elektrische pallettruck te bedienen. Het hebben van goed opgeleide EPT-operators is van uiterst belang om een veilige werkomgeving te handhaven en ongevallen te voorkomen.

Boek een EPT cursus

slawomir perchuc
slawomir perchuc
10/10 beste opleider van Nederland
Danielle Van Kranen
Danielle Van Kranen
Was een goede en waardevolle training! Ik raad het aan!
Danny Bouwhuis
Danny Bouwhuis
Zeer tevreden over de cursus!
Pasa Tilburg
Pasa Tilburg
Vandaag een weerbaarheidscursus gehad! Heel vriendelijk sfeer. Ik heb vandaag weer heel veel geleerd dankzij 9093 ik raad het iedereen zeker aan!
A B A
A B A
Gister aangemeld, vandaag BHV afgerond ✔️👍🏻
zakaria elb
zakaria elb
De BHV cursus was top!
Ha F
Ha F
BHV cursus gevolgd. Ik ben zeer tevreden over de cursus, zeer sympathieke docent. Zeker voor herhaling vatbaar!!
Harut Margaryan
Harut Margaryan
Code 95 verlenging hier gedaan. Goede service 👍

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ons team staat voor u klaar!

Google Reviews
5/5
Deze bedrijven gingen u voor:

Veelgestelde vragen over de EPT cursus:

De cursus begint om 9:00 uur en eindigt om 15:00 uur.

Ja, na succesvolle afronding van de cursus ontvang je een certificaat dat je bekwaamheid in het bedienen van een elektrische pallettruck bevestigt.

Ja, we kunnen op locatie aangepaste EPT-cursussen voor bedrijven verzorgen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

De cursus omvat instructies over het veilig en efficiënt bedienen van een elektrische pallettruck, inclusief onderwerpen zoals veiligheid, onderhoud, en het omgaan met verschillende situaties om de werkplekveiligheid te waarborgen.

Het behalen van een EPT-certificaat vergroot je kansen op werk in banen waar een elektrische pallettruck bediend moet worden. Het toont ook aan dat je getraind en bekwaam bent om dit specifieke voertuig veilig te bedienen, wat de veiligheid op de werkplek verbetert en ongevallen helpt voorkomen.

EPT Cursus

€ 195,- Excl. BTW

EPT Cursus + Heftruck

€ 365,- Excl. BTW

EPT Incompany

Prijs op aanvraag

Boek nu een opleiding voor uw medewerkers

Bent u op zoek naar een manier om de vaardigheden van uw medewerkers te verbeteren en tegelijkertijd te investeren in de toekomst van uw bedrijf? Wij bij 9093opleidingen.nl geloven in samenwerken met bedrijven om hen en hun medewerkers naar een hoger niveau te brengen.

Gallerij