VCA Cursus

Bij 9093 Opleidingen kun je eenvoudig een VCA cursus boeken. Dit certificaat is nodig voor werknemers die werkzaamheden uitvoeren in een risicovolle omgeving, zoals de bouw of petrochemische industrie. Met een VCA-certificaat toon je aan dat je kennis hebt van de veiligheidsvoorschriften en weet hoe je veilig kunt werken.

Boek direct een cursus

slawomir perchuc
slawomir perchuc
10/10 beste opleider van Nederland
Danielle Van Kranen
Danielle Van Kranen
Was een goede en waardevolle training! Ik raad het aan!
Danny Bouwhuis
Danny Bouwhuis
Zeer tevreden over de cursus!
Pasa Tilburg
Pasa Tilburg
Vandaag een weerbaarheidscursus gehad! Heel vriendelijk sfeer. Ik heb vandaag weer heel veel geleerd dankzij 9093 ik raad het iedereen zeker aan!
A B A
A B A
Gister aangemeld, vandaag BHV afgerond ✔️👍🏻
zakaria elb
zakaria elb
De BHV cursus was top!
Ha F
Ha F
BHV cursus gevolgd. Ik ben zeer tevreden over de cursus, zeer sympathieke docent. Zeker voor herhaling vatbaar!!
Harut Margaryan
Harut Margaryan
Code 95 verlenging hier gedaan. Goede service 👍

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ons team staat voor u klaar!

Google Reviews
5/5
Deze bedrijven gingen u voor:

VCA Vol

€ 150,00 excl. BTW

VCA Basis

€ 150,00 excl. BTW

VCA Groepstraining

Prijs op aanvraag

VCA cursus bij 9093opleidingen.nl

Wil je werken in een risicovolle omgeving zoals de bouw of petrochemische industrie? Dan is het VCA-certificaat vaak verplicht. Bij 9093opleidingen.nl bieden we een VCA cursus aan om je voor te bereiden op het examen. Tijdens deze cursus leer je alles wat je moet weten over de veiligheidsvoorschriften en hoe je veilig kunt werken in een risicovolle omgeving.

Vca cursus uitleg

Boek nu een opleiding voor uw medewerkers

Bent u op zoek naar een manier om de vaardigheden van uw medewerkers te verbeteren en tegelijkertijd te investeren in de toekomst van uw bedrijf? Wij bij 9093opleidingen.nl geloven in samenwerken met bedrijven om hen en hun medewerkers naar een hoger niveau te brengen.

Praktische informatie over de VCA cursus

Onze VCA cursus wordt zowel als open inschrijving als incompany aangeboden. De open inschrijving cursussen worden gegeven op onze locatie in Rijswijk of op een van onze andere locaties. De cursus start om 9:00 uur en eindigt om 15:00 uur. De incompany cursussen kunnen op locatie worden gegeven en de tijden zijn in overleg met de opdrachtgever.

Inhoud van de VCA cursus

De VCA cursus behandelt de belangrijkste onderwerpen die nodig zijn voor het behalen van het VCA-certificaat. Tijdens de cursus leer je meer over de veiligheidsvoorschriften en hoe je veilig kunt werken in een risicovolle omgeving. Ook leer je hoe je om moet gaan met gevaarlijke stoffen, persoonlijke beschermingsmiddelen en hoe je moet handelen in noodsituaties.

Na afloop van de VCA cursus ontvang je een certificaat. Dit certificaat is tien jaar geldig. Wil je jouw kennis en vaardigheden opfrissen? Dan kun je bij ons ook terecht voor een VCA herhalingscursus.

Hoe haal je snel en gemakkelijk jouw VCA certificaat?

01.

Kies de VCA-opleiding die bij jou past

Bekijk ons aanbod en kies de VCA-opleiding die het beste bij jou past, of bij jouw medewerkers als je namens een bedrijf boekt.

02.

Boek de opleiding

Vul het boekingsformulier in en selecteer de gewenste locatie en datum van de VCA-opleiding.

03.

Ontvang de bevestiging

Na het boeken van de VCA-opleiding ontvang je een bevestiging van de boeking per e-mail.

04.

Bereid je voor op de opleiding

Na het succesvol afronden van het VCA-examen, ontvang je een officieel erkend VCA-certificaat. Gefeliciteerd met het behalen van je certificaat! Je bent nu klaar om veilig aan de slag te gaan op de werkvloer.