Search

BHV Cursus Den Haag

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele BHV cursus in Den Haag? Dan bent u bij 9093 Opleidingen aan het juiste adres. Wij bieden hoogwaardige BHV cursussen aan die volledig zijn afgestemd op de behoeften en eisen van bedrijven en organisaties in Den Haag en omgeving.

Boek direct | BHV cursus Den Haag

Carol Santos
Carol Santos
Read More
Ik heb mijn bhv certificaat in een dag afgerond in Breda. Thanks Lars voor de goede uitleg.
Klantenservice GlasNu
Klantenservice GlasNu
Read More
Wij hebben een heftruck cursus aangevraagd bij 9093 en werd heel snel geholpen. Binnen 1 dag hebben wij ons heftruck certificaten gehaald. Binnenkort een afspraak voor de bhv.
Fhael Mauro
Fhael Mauro
Read More
Zaterdag 15 april heb ik de heftruck cursus bijgewoond in Zevenhuizen. Illias heeft de theorie en praktijk duidelijk uitgelegd. Ik ben geslaagd met een ruim voldoende. Dankjewel Crew 9093 opleidingen!
Previous
Next

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het boeken van een BHV cursus? Ons team staat voor u klaar!

Google Reviews
5/5

Onze pakketten

BHV

€ 150,00 excl. BTW

BHV Herhaling

€ 150,00 excl. BTW

BHV Incompany

Prijs op aanvraag

BHV Avond cursus

€ 150,00 excl. BTW

BHV Engels

Prijs op aanvraag

BHV Ladies Only

Prijs op aanvraag

Veelgestelde vragen over de BHV cursus Den Haag:

Ja, volgens de Arbowet is elke werkgever verplicht om bedrijfshulpverlening te regelen binnen het bedrijf. Het aanstellen van één of meer bedrijfshulpverleners is verplicht om schade en letsel bij personen te beperken. De werkgever is verantwoordelijk voor het opvangen van eventuele ongevallen op het werk, brandbestrijding en het ontruimen van het pand. Deze verplichting geldt voor bedrijven met één of meerdere werknemers.

Onze BHV cursus is geschikt voor iedereen die zich binnen een organisatie wil ontwikkelen als bedrijfshulpverlener. Daarnaast is de cursus ook geschikt voor mensen die geïnteresseerd zijn in het verlenen van eerste hulp bij ongevallen.

Tijdens onze praktijkgerichte cursus leiden we je op om effectief te handelen bij calamiteiten. Je leert belangrijke signalen herkennen, eerste hulp verlenen, reanimatie toepassen, beginnende branden blussen, panden evacueren en communiceren met professionele hulpdiensten.

De duur van onze cursussen varieert afhankelijk van het type cursus dat je kiest. Als je nog geen BHV certificaat hebt, raden we je aan om de reguliere BHV training te volgen. Deze training duurt één dag, van 9:00 uur tot 15:00 uur. Als je al een BHV certificaat hebt en je kennis en vaardigheden wilt opfrissen, is de BHV herhalingscursus ideaal voor jou. Deze training duurt slechts één dagdeel, zodat je maar een ochtend hoeft te investeren.

Het BHV certificaat is één jaar geldig. Hoewel bedrijfshulpverlening niet dagelijks nodig is, vervagen je kennis en vaardigheden snel. Om altijd adequate hulp te kunnen bieden, adviseren we om elk jaar een cursus te volgen en je kennis up-to-date te houden.

BHV cursus Den Haag - Leer Levensreddende Vaardigheden

Ben je op zoek naar een professionele BHV cursus in Den Haag? Bij 9093 Opleidingen bieden we een breed scala aan hoogwaardige bedrijfshulpverleningstrainingen die volledig zijn afgestemd op de behoeften van jouw organisatie. Met onze BHV cursus kun je rekenen op een gedegen opleiding en certificering die voldoet aan de laatste richtlijnen en wetgeving. Bovendien zijn wij gecertificeerd door het NIBHV en werken we nauw samen met het Oranje Kruis.

Waarom kiezen voor onze BHV cursus in Den Haag?

  • Allereerst bieden we deskundige instructeurs die ervaren en gecertificeerd zijn. Zij zorgen voor interactieve en praktijkgerichte trainingen, waarbij ze hun uitgebreide kennis en expertise overbrengen op de deelnemers.
  • Daarnaast hanteren we een praktijkgerichte benadering. Hierbij ligt de nadruk op realistische scenario’s en het direct toepassen van vaardigheden in de praktijk. Onze cursussen omvatten oefeningen en simulaties die deelnemers in staat stellen om hun kennis direct toe te passen.
  • Bovendien bieden we flexibiliteit in trainingsdata en -tijden. We begrijpen dat planning soms een uitdaging kan zijn en daarom bieden we verschillende mogelijkheden aan om de BHV cursus in Den Haag op een moment te plannen dat het jou het beste uitkomt.

Na het voltooien van onze BHV cursus beschikken de deelnemers over de nodige kennis en vaardigheden om effectief op te treden bij noodsituaties. Ze leren levensreddende handelingen uit te voeren, branden te blussen, evacuaties te coördineren en eerste hulp te verlenen bij verwondingen. Daarnaast leren ze ook hoe ze snel en adequaat kunnen communiceren met hulpdiensten en collega’s in geval van een calamiteit.

Onze BHV cursus in Den Haag is bedoeld om deelnemers voor te bereiden op het optreden als bedrijfshulpverleners binnen hun organisatie. Ze worden getraind in het herkennen van noodsituaties, het inschatten van risico’s en het nemen van de juiste acties om de veiligheid van zichzelf en anderen te waarborgen. Na het behalen van het BHV certificaat kunnen deelnemers vertrouwen op hun kennis en vaardigheden om adequaat te reageren in geval van brand, ongevallen, onwelwording of andere noodsituaties.

Met een BHV certificaat op zak kunnen deelnemers een waardevolle bijdrage leveren aan de veiligheid en het welzijn van hun collega’s, klanten en bezoekers. Ze dragen bij aan een veilige werkomgeving en kunnen in geval van nood snel en doeltreffend handelen. Dit vergroot niet alleen de overlevingskansen en het welzijn van betrokkenen, maar ook het vertrouwen en de reputatie van jouw organisatie.

Investeer vandaag nog in de veiligheid van jouw organisatie en medewerkers door onze BHV cursus in Den Haag te volgen. Na het afronden van de cursus ben je goed voorbereid en kun je met vertrouwen optreden in noodsituaties.

Wil je jouw medewerkers voorbereiden op noodsituaties en ervoor zorgen dat ze adequaat kunnen handelen? Boek dan nu jouw BHV cursus bij 9093 Opleidingen in Den Haag. Onze cursussen bieden een combinatie van theoretische kennis en praktische vaardigheden, zodat jouw team zelfverzekerd kan optreden in geval van calamiteiten.

Gallerij

bhv cursus
bhv cursus