Search

BHV Cursus Ladies Only

Een veilige omgeving voor en door vrouwen. Boek nu onze exclusieve BHV-training voor dames en zorg ervoor dat jouw vrouwelijke medewerkers klaar zijn om in noodsituaties op te treden. 

Carol Santos
Carol Santos
Read More
Ik heb mijn bhv certificaat in een dag afgerond in Breda. Thanks Lars voor de goede uitleg.
Klantenservice GlasNu
Klantenservice GlasNu
Read More
Wij hebben een heftruck cursus aangevraagd bij 9093 en werd heel snel geholpen. Binnen 1 dag hebben wij ons heftruck certificaten gehaald. Binnenkort een afspraak voor de bhv.
Fhael Mauro
Fhael Mauro
Read More
Zaterdag 15 april heb ik de heftruck cursus bijgewoond in Zevenhuizen. Illias heeft de theorie en praktijk duidelijk uitgelegd. Ik ben geslaagd met een ruim voldoende. Dankjewel Crew 9093 opleidingen!
Previous
Next

Ja, de BHV Ladies Only-cursus is specifiek ontworpen voor en door vrouwen. Het is een veilige en vertrouwelijke omgeving waarin vrouwelijke medewerkers hun bedrijfshulpverleningsvaardigheden kunnen ontwikkelen. We begrijpen dat vrouwen unieke behoeften en perspectieven hebben als het gaat om veiligheid en daarom bieden we een training die specifiek is afgestemd op hun situaties en uitdagingen.

Ja, volgens de Arbowet is elke werkgever verplicht om bedrijfshulpverlening te regelen binnen het bedrijf. Het aanstellen van één of meer bedrijfshulpverleners is verplicht om schade en letsel bij personen te beperken. De werkgever is verantwoordelijk voor het opvangen van eventuele ongevallen op het werk, brandbestrijding en het ontruimen van het pand. Deze verplichting geldt voor bedrijven met één of meerdere werknemers.

Onze BHV cursus is geschikt voor iedereen die zich binnen een organisatie wil ontwikkelen als bedrijfshulpverlener. Daarnaast is de cursus ook geschikt voor mensen die geïnteresseerd zijn in het verlenen van eerste hulp bij ongevallen.

Tijdens onze praktijkgerichte BHV cursus leiden we je op om effectief te handelen bij calamiteiten. Je leert belangrijke signalen herkennen, eerste hulp verlenen, reanimatie toepassen, beginnende branden blussen, panden evacueren en communiceren met professionele hulpdiensten.

De duur van onze BHV cursussen varieert afhankelijk van het type cursus dat je kiest. Als je nog geen BHV cursus hebt gevolgd, raden we je aan om de reguliere BHV training te volgen. Deze training duurt één dag, van 9:00 uur tot 15:00 uur. Als je al een BHV diploma hebt en je kennis en vaardigheden wilt opfrissen, is de BHV herhalingscursus ideaal voor jou. Deze training duurt slechts één dagdeel, zodat je maar een ochtend hoeft te investeren.

Het BHV certificaat is één jaar geldig. Hoewel bedrijfshulpverlening niet dagelijks nodig is, vervagen je kennis en vaardigheden snel. Om altijd adequate hulp te kunnen bieden, adviseren we om elk jaar een BHV cursus te volgen en je kennis up-to-date te houden.