Search

Incompany trainingen​

Ontdek onze incompany cursussen! Maatwerk, altijd beschikbaar en goedkoper dan de concurrentie. Kies voor kwaliteit en kosteneffectiviteit bij 9093 Opleidingen. BHV, Heftruck, VCA en meer.

 

Ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ons team staat voor u klaar!

Google Reviews
5/5
Deze bedrijven gingen u voor:

Waarom 9093 Opleidingen?

Bij 9093 Opleidingen zijn we toegewijd aan het verbeteren van de veiligheid en expertise van onze deelnemers. Onze opleidingen zijn ontworpen door ervaren trainers en maken gebruik van interactieve en praktijkgerichte methoden om het maximale uit uw opleiding te halen.

Altijd beschikbaar

Wij bieden flexibele planningsopties en zijn 7 dagen per week beschikbaar voor incompany cursussen, zodat je de training kunt plannen op een moment dat jou het beste uitkomt.

Op maat

Onze incompany cursussen worden volledig afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf, zodat we de specifieke vaardigheden en kennis kunnen behandelen die relevant zijn voor jouw bedrijf.

De beste prijs

Bij 9093 Opleidingen garanderen we de beste prijs. We bieden concurrerende tarieven en zorgen ervoor dat je niet te veel betaalt voor hoogwaardige incompany cursussen.

Incompany cursussen zijn trainingen die we speciaal voor jouw bedrijf op jouw eigen locatie organiseren.

Bij 9093 Opleidingen bieden we flexibele planningsopties voor incompany cursussen. We kunnen de datums en tijden volledig afstemmen op de behoeften van jouw bedrijf. Of je nu voorkeur hebt voor doordeweekse dagen, weekenden, ochtend-, middag- of avondsessies, wij zorgen ervoor dat de cursus op een geschikt moment plaatsvindt. Neem contact met ons op om de beschikbare datums en tijden te bespreken en een planning te maken die perfect aansluit bij jouw agenda.

We bieden verschillende cursussen aan voor incompany trainingen, zoals BHV (Bedrijfshulpverlening), heftruck, VCA, en meer (zie aanvraagformulier). We stemmen de training volledig af op de behoeften van jouw bedrijf.

Zeker weten! Bij 9093 Opleidingen streven we ernaar om altijd de voordeligste keuze te zijn. We bieden concurrerende prijzen zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze trainingen.

Je kunt gemakkelijk een incompany cursus aanvragen door ons te bellen op 085 12 44 300, een e-mail te sturen naar info@9093opleidingen.nl, of het aanvraagformulier op onze website in te vullen. Ons team staat klaar om je te helpen en een op maat gemaakte cursus voor jouw bedrijf te regelen.

Voor een incompany cursus is er een minimum van 5 cursisten vereist voordat we naar jouw locatie komen. Echter, je kunt ook een cursus bij ons op locatie aanvragen voor je medewerkers vanaf 2 cursisten.