BHV Cursus

9093 Opleidingen – Jouw partner in bedrijfshulpverlening. Onze Bhv-cursus biedt een
uitgebreide training om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf en medewerkers optimaal
voorbereid zijn op noodsituaties.

Aanbod BHV Cursus

BHV

€ 150,00 excl. BTW

BHV Herhaling

€ 150,00 excl. BTW

BHV Incompany

Prijs op aanvraag

BHV Avond

Prijs op aanvraag

BHV Engels

Prijs op aanvraag

BHV Ladies Only

Prijs op aanvraag

Waarom BHV bij 9093 Opleidingen

Gecertificeerde Instructeurs

Onze BHV-cursus wordt gegeven door ervaren en gecertificeerde instructeurs die op de hoogte zijn van de nieuwste BHV-richtlijnen en -normen. U kunt erop vertrouwen dat hun expertise u de vaardigheden en kennis verschaft die u nodig heeft.

Praktijkgerichte Training

9093 Opleidingen gelooft in praktijkgericht leren. Onze EHBO-cursus bevat praktische oefeningen waarmee u de theorie in de praktijk kunt brengen. Van EHBO-vaardigheden tot brandbestrijdingstechnieken, wij zorgen ervoor dat u voorbereid bent op elke noodsituatie.

Maatwerk voor Bedrijven

Elk bedrijf is uniek. Daarom bieden wij noodtrainingen op maat aan, afgestemd op de specifieke behoeften van uw organisatie. Of u nu een klein of groot bedrijf bent, wij stemmen de cursussen af ​​op uw wensen.

Onze BHV Cursus omvat

Eerste Hulp Bij ongelukken (EHBO)

Leer levensreddende vaardigheden en hoe snel en effectief kunt handelen bij ongevallen

Brandbestrijding

Krijg inzicht in brandpreventie, leer verschillende blustechnieken en weet hoe veilig je evacueert.

Ontruimingsoefeningen

Oefen en verbeter evacuatieprocedures voor een soepele en gecontroleerde ontruiming.

Neem de stap naar veiligheid

Investeer in de veiligheid van jouw medewerkers en bedrijf met de BHV cursus van 9093 Opleidingen. Neem contact met ons op voor meer informatie of meld je direct aan. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf goed voorbereid is op noodsituaties.

slawomir perchuc
slawomir perchuc
10/10 beste opleider van Nederland
Danielle Van Kranen
Danielle Van Kranen
Was een goede en waardevolle training! Ik raad het aan!
Danny Bouwhuis
Danny Bouwhuis
Zeer tevreden over de cursus!
Pasa Tilburg
Pasa Tilburg
Vandaag een weerbaarheidscursus gehad! Heel vriendelijk sfeer. Ik heb vandaag weer heel veel geleerd dankzij 9093 ik raad het iedereen zeker aan!
A B A
A B A
Gister aangemeld, vandaag BHV afgerond ✔️👍🏻
zakaria elb
zakaria elb
De BHV cursus was top!
Ha F
Ha F
BHV cursus gevolgd. Ik ben zeer tevreden over de cursus, zeer sympathieke docent. Zeker voor herhaling vatbaar!!
Harut Margaryan
Harut Margaryan
Code 95 verlenging hier gedaan. Goede service 👍

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het boeken van een BHV cursus? Ons team staat voor u klaar!

Google Reviews
5/5
Deze bedrijven gingen u voor:

Veelgestelde vragen over de BHV cursus:

Ja, volgens de Arbowet is elke werkgever verplicht om bedrijfshulpverlening te regelen binnen het bedrijf. Het aanstellen van één of meer bedrijfshulpverleners is verplicht om schade en letsel bij personen te beperken. De werkgever is verantwoordelijk voor het opvangen van eventuele ongevallen op het werk, brandbestrijding en het ontruimen van het pand. Deze verplichting geldt voor bedrijven met één of meerdere werknemers.

Onze BHV cursus is geschikt voor iedereen die zich binnen een organisatie wil ontwikkelen als bedrijfshulpverlener. Daarnaast is de cursus ook geschikt voor mensen die geïnteresseerd zijn in het verlenen van eerste hulp bij ongevallen.

Tijdens onze praktijkgerichte cursus leiden we je op om effectief te handelen bij calamiteiten. Je leert belangrijke signalen herkennen, eerste hulp verlenen, reanimatie toepassen, beginnende branden blussen, panden evacueren en communiceren met professionele hulpdiensten.

De duur van onze cursussen varieert afhankelijk van het type cursus dat je kiest. Als je nog geen BHV certificaat hebt, raden we je aan om de reguliere BHV training te volgen. Deze training duurt één dag, van 9:00 uur tot 15:00 uur. Als je al een BHV certificaat hebt en je kennis en vaardigheden wilt opfrissen, is de BHV herhalingscursus ideaal voor jou. Deze training duurt slechts één dagdeel, zodat je maar een ochtend hoeft te investeren.

Het BHV certificaat is één jaar geldig. Hoewel bedrijfshulpverlening niet dagelijks nodig is, vervagen je kennis en vaardigheden snel. Om altijd adequate hulp te kunnen bieden, adviseren we om elk jaar een cursus te volgen en je kennis up-to-date te houden.